Zonder uitzondering zijn de professionals van Werktraject Noord-Holland goed opgeleide dienstverleners met zeer veel praktijkervaring. Een gezonde mix van denkers en doeners, met een veelzijdige achtergrond op alle niveaus van arbo, re-integratie, zorg en welzijn. Van goede uitvoerders tot bekwame managers. Dankzij deze ervaringen kennen we uw positie en weten we welke oplossingen voor u het verschil maken.

Communiceren is in ons werk doorgaans de bepalende factor. Daarom luisteren we goed en vragen we door. Omdat we op zoek zijn naar uw daadwerkelijke vraag. Pas als de wederzijdse verwachtingen kloppen met de realiteit, zetten we samen met u een volgende stap.

 

En, bij Werktraject Noord-Holland zijn we allemaal ondernemers pur sang, dus zelfverantwoordelijk in woord en daad. Alleen uit de werkzaamheden van vandaag komen de opdrachten van morgen voort. Niet zelden is de drang om zelfstandig ondernemer te worden voortgekomen uit de wens om betere resultaten te willen bereiken dan de standaarden van de organisaties waar we voor werkten. We zijn doordrongen van het idee ‘dat een keten nooit sterker kan zijn dan de zwakste schakel’. Ook de onze niet! Daarom besteden we veel aandacht aan casuïstiek, scholing en kwaliteitsverbetering.

Dat we goed zijn in ons werk is ook onze collega-organisaties opgevallen. Daarom werken we met regelmaat voor hen als onderaannemer. Omdat ze in goed vertrouwen deze werkzaamheden aan ons kunnen toevertrouwen.

Share