Spoor 2 trajecten

Werktraject Noord-Holland werkt voor de uitvoering van spoor 2 trajecten samen met de professionals van Stopverzuim, die werkzaam zijn voor arbodiensten en verzuimverzekeraars.

Verzuimbegeleiders van Stopverzuim zullen er alles aan doen om waar mogelijk, volgens wettelijke kaders, het proces te versnellen. Spoor 1 is géén synoniem voor jaar 1. Als uw werknemer bijvoorbeeld niet terug kan keren in de oude functie en er is geen passende functie in uw bedrijf, dan is het belangrijk om dat voor te leggen aan de bedrijfsarts.

 

Met een medische onderbouwing kan vervroegd een arbeidsdeskundigonderzoek aangevraagd worden. Als de arbeidsdeskundige ook geen arbeidsmogelijkheden meer in uw bedrijf ziet, kan spoor 2 (re-integratie buiten uw bedrijf) maanden eerder geadviseerd worden.

Let op: een conflict met een werknemer vraagt een andere oplossing dan spoor 2. Bel ons! Voor ons betekent spoor 2: PLAATSEN of het traject overeenkomstig de eisen van het UWV uitvoeren en volledig verantwoorden. Daarmee voorkomt u een loonsanctie (derde jaar).

Neem voor meer informatie contact op met Stopverzuim of bel Loet Spaanstra op 06-1995 3978

Share