Preventieve verzuimbegeleiding

Samen met een aantal zich onderscheidende bedrijven bundelen we onze krachten. Het betreft een arbodienst, intermediair bedrijfsverzekeringen, loopbaanbegeleiders, een arbeidsrechtsadvocaat en verzuimbegeleiders (wij). Samen bieden we dienstverlening aan onder de naam Stopverzuim.nl

De (preventieve) verzuimbegeleiding van Stopverzuim levert direct resultaten op door het bestaande verzuim effectief te begeleiden en uw schadelast te beperken.

 

 

Dat doen we met een voor uw medewerkers (taak)volwassen benadering. Gericht op heldere communicatie en een open houding. Meer weten over het terugdringen van verzuim? Bekijk onze webpagina: Stopverzuim.nl

Het is in ieders belang dat de relatie goed blijft. Wantrouwen en een vertroebelde relatie kosten op termijn veel meer. We geven bruikbare adviezen over hoe ziekteverzuim door preventieve begeleiding kan afnemen. Ons motto: ‘repareer het dak als de zon schijnt’.

Preventieve verzuimbegeleiding betekent dat u verzuim bespreekt als het nog niet aan de orde is. Het resultaat wordt bevestigd door onze klanten.

Share